Olemme erikoistuneet laserleikkauksen ja tulostamisen yhdistämiseen. 

Sen lisäksi että meillä on alan parhata laserleikkaus- ja kaiverruskoneet, meillä on myös parhaat digitaaliset tasotulostimet. Tämä mahdollista upeiden ja ainutlaatuisten tuotteiden valmistamisen asiakkaillemme

 

Pystymme tulostamaan CMYK + valkoista mustetta mihin tahansa materiaaliin, 2500x1250mm kokoon asti, täydellä 1400DPI kuvanlaadulla. 

Tässä on pieni valikoima korutuotteista jotka olemme valmistaneet meidän asiakkaillemme:

Olemme kehittäneet erikoisen tekniikan joka yhdistää laserleikkauksen, UV tulostamisen ja laadukkaita materiaaleja. 

 

Tämä tekniikka sopii erityisen hyvin korusuunnitteluun ja -valmistukseen, sillä pystymme tuottamaan kirkkaita, värikkäitä ja ympäristöystävällisiä puukoruja pienissä ja isoissa tuotantomäärissä nopeasti ja edullisesti. Lisätietoja:

 

Kaikki käyttämämme puu on PEFC ja FSC sertifioitua suomalaista koivuvaneria.   

Kaikki puu valmistetaan korkeimmasta mahdollisesta AB pinnan laadusta, jossa ei ole laikkuja, ei halkeamia, ei siruja, ei tahroja eikä solmuja.

Ennen tulostamista, puu käsitellään erikoisella tekniikalla joka luo sileän pinnan mahdollistaen korkealaatuisen lopputuloksen.

Tulostamme ainoastaan UV-säteilyä kestävällä kirkkaalla musteella, 1400DPI kuvanlaatuun asti.

Käytämme ainutlaatuista digitaalista tunnistautumistekniikkaa joka varmistaa printtien ja leikkausten kohdistumisen 0.1mm tarkkuudella.

Takaamme että kaikki tuotteemme ovat leikattu ilman savu- tai polttomerkintöjä ja laserleikkauksen reuna on puhdas ja väriltään vaaleanruskea.

 

 

 

Lanserasimme PlywoodPrint.com:in vuonna 2016 tarjotaksemme nopean ja helpon tavan tilata kuvia tulostettuina parhaimman laatuiselle suomalaiselle koivuvanerille.

autumn wedding above bed.jpg

Seuraa @plywoodprint Instagramissa niin saat ajankohtaista tietoa meidän uusista tuotteistamme,

@plywoodprint