3,6Kw Zund digital CNC mahdollistaa entistä enemmän leikkausratkaisuja.

Zund CNC:llä voimme leikata aiempaa laajempaa valikoimaa eri materiaaleja ja paksuuksia verrattuna laserilla leikkaamiseen. Yhdistämällä CNC-leikkaamisen, digitaalisen painamisen ja laserleikkurimme, pystymme tarjoamaan laajimmat valmistusratkaisut asiakkaillemme.

CNC-leikkaus on mahtava ratkaisu sekä sisä-, että ulkotilojen kyltteihin, POS-materiaaleihin, grafiikkaan, taideteoksiin, huonekaluihin ja muuhun. Työstön maksimimitat ovat 2500x1600mm ja paksuus 40mm.

Varastoimme nyt nimenomaan CNC:lle tarkoitetun laajan valikoiman materiaaleja korkeimman laadun tuottamiseksi.


Katso MATERIALS-osiosta lisätietoa varastomme materiaaleista.

Painamiseen ja CNC-leikkaamiseen tarvittavien tiedostojen teko-oppaan löydätte CREATE-osioista.


Jokainen alla oleva näyte on CNC-leikattu ja merkitty seuraavilla vaihtoehdoilla: engraving (kaiverrus), scribing (kirjoitus), black print (musta muste), colour print (värillinen muste) ja colour print on a white layer (värillinen muste valkoisella pohjalla). Tämä antaa tarkan kuvauksen siitä, miltä lopputulos tulee näyttämään jokaisella materiaalilla.

Alla näet valikoimamme etenkin CNC-leikkaamiseen sopivista materiaaleista. Jos olette kiinnostuneita jostain tietystä materiaalista, jota ei ole mainittuna tällä sivulla, laitathan meille sähköpostia niin katsotaan, voimmeko työstää sitä.