Miten tämä toimii


Suunnitteleminen

Jos laserleikkaus ja/tai vektorigrafiikan sovellusohjelmat kuten Adobe Illustrator ovat sinulle ennestään tuttuja, voit ladata vaiheittaisen oppaamme alla olevista linkeistä. 

Jos haluat tehdä tiedoston, jossa yhdistyvät laserleikkaus ja väritulostus, käytäthän seuraavia mallitiedostoja:

Jos haluat tehdä tiedoston, jossa yhdistyvät CNC-leikkaus ja väritulostus, käytäthän seuraavia mallitiedostoja:

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tiedostojen valmistelussa, tai haluaisit meidän valmistelevan tiedostot puolestasi, laitathan meille sähköpostia: info@lasercutstudio.com


Materiaalin valitseminen

Varastostamme löytyy laaja valikoima materiaaleja, jotka ovat täydellisiä laserleikkaamiseen, kaiverrukseen ja painamiseen, ja takaavat korkealaatuisen lopputuloksen.

Löydät kaikki valikoimassamme olevat materiaalit MATERIALS-sivuilta. Voit myös toimittaa meille omat materiaalisi, mutta laitathan meille sähköpostia niin katsotaan, voimmeko työstää niitä.

Meiltä voit saada myös kaiverruksen omille esineillesi, lähetä meille kuvaus tai valokuva esineestä niin kerromme onnistuuko.


Lähetä meille

Kun olet saanut luonnoksesi valmiiksi, ja valinnut haluamasi materiaalin, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin lähettää se meille sähköpostilla:

info@lasercutstudio.com

Varmistathan, että lähettämäsi tiedosto on tehty ohjeiden mukaan, jotta voimme käsitellä tilauksesi nopeammin.  

Kun olemme saaneet viestisi, käsittelemme luonnoksesi ja laskemme hinnan. Kiireaikoina vastausaika voi venyä ja olla 24h.


Hinta

 

 

 

 

 

 

 

Meillä ei ole aloitusmaksuja tai minimitilausmääriä, ainoastaan minimitilaushinta joka on 50€ + ALV.

Voimme myös muokata ja asetella luonnoksesi lisämaksusta. Veloitamme suunnitteluajan mukaan ja se on minimissään 30€ + ALV.

Meillä on kiinteät hinnat laserleikkauksen ja painatuksen yhdistämiselle, ja ne löytyvät asetteluoppastamme sekä LASER-sivulta.

Lähetäthän meille sähköpostia, jos sinulla on kysyttävää hinnoistamme.

Hyväksymme useita eri maksutapoja mm. PayPal, tilisiirto, pankki- ja luottokortit* ja MobilePay* (*kun noudat tilauksen studiolta).