Miten tämä toimii


Luonnoksesi tekeminen

Jos laserleikkaus ja/tai vektorigrafiikan sovellusohjelmat kuten Adobe Illustrator ovat sinulle ennestään tuttuja voit ladata vaiheittaisen oppaamme tästä.

 

 

 

Jos haluat tehdä tiedoston missä laserleikkaus ja väritulostus ovat yhdistetty, ole hyvä ja käytä seuraavia mallitiedostot:

 

 

 

Jos haluat tehdä tiedoston missä CNC ja väritulostus ovat yhdistetty, ole hyvä ja käytä seuraavia mallitiedostot:


Materiaalin valitseminen

Varastostamme löytyy laaja valikoima materiaaleja jotka ovat täydellisiä laserleikkaamiseen, kaiverrukseen ja tulostamiseen ja takaavat korkealaatuisen lopputuloksen.

Löydät kaikki valikoimassamme olevat materiaalit ‘MATERIALS’ sivuilta. Voit myös toimittaa meille omat materiaalisi mutta olethan meihin yhteydessä niin kerromme onnistuuko laserleikkaaminen.

Pystymme myös kaivertamaan sinun omille esineellesi, lähetä meille kuvaus tai valokuva esineestä niin kerromme onnistuuko.

 

 

 


Lähetä meille

Kun olet saanut luonnoksesi valmiiksi ja valinnut haluamasi materiaalin sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin lähettää sen meille sähköpostilla.

info@lasercutstudio.com

Varmistathan, että olet lähettämäsi tiedosto on tehty ohjeiden mukaan jotta voimme käsitellä tilauksesi nopeammin.  

 

Kun olemme saaneet viestisi käsittelemme luonnoksesi ja laskemme hinnan. Kiireaikoina vastausaika voi venyä ja olla 24h.

 

 

 

Hinta

 

 

 

 

 

 

 

Meillä ei ole asentamismaksuja tai minimitilausmääriä, ainoastaan minimitilaushinta joka on 50€+ALV.

Voimme myös muokata ja asetella luonnoksesi lisämaksusta. Veloitamme suunnitteluajan mukaan ja se on minimissään 30€+ALV.

Meillä on kiinteä hinta laserleikkauksen ja tulostamisen yhdistämiselle ja se löytyy meidän asetteluoppastamme.

Lähetäthän meille sähköpostia jos sinulla on kysyttävää hinnoistamme.

Hyväksymme useita eri maksutapoja mm. PayPal, tilisiirto, pankki- ja luottokortit* ja MobilePay* (*kun noudat tilauksen studiolta)