Varastostamme löytyy laaja valikoima materiaaleja, jotka ovat sopivat täydellisesti laserleikkaamiseen, kaiverrukseen ja painamiseen.

Jokainen alla oleva näyte on laserleikattu ja merkitty seuraavilla vaihtoehdoilla: engraving (kaiverrus), scribing (kirjoitus), black print (musta muste), colour print (värillinen muste) ja colour print on a white layer (värillinen muste valkoisella pohjalla). Tämä antaa tarkan kuvauksen siitä, miltä lopputulos tulee näyttämään jokaisella materiaalilla.


Suomalaista koivuvaneria

Käytössämme on parasta suomalaista koivuvaneria mitä on saatavilla! Tiedämme tämän olevan totta, koska se on tuotettu meille mittatilauksena korkealaatuisella laserleikkaamiseen ja väritulostukseen sopivalla pinnalla.

Molemmat vanerin pinnat ovat AB-laatuisia (korkein mahdollinen laatu) ja vanerin kerrokset on liimattu erityisellä liimaviivalla, joka antaa sileän, puhtaan ja vaalean reunan, joka myös taatusti pysyy sellaisena kosketuksen jälkeen. Käsittelemme myös jokaisen arkin ennen kuin leikkaamme ja painamme sille, jotta siinä olisi todella sileä pinta. Ei halkeamia, laikkuja, värjäymiä, tikkuja eikä oksankohtia! 

Usein laserleikkausyritykset käyttävät LitePly- tai laservaneria, joka on tehty paksummasta ja huonomman laatuisesta viilusta.

Käyttämämme vaneri on PEFC- ja FSC-sertifioitu. Se on ympäristöystävällinen ja valmistettu Suomessa. 


Akryylimuovi

Läpinäkymätön akryyli erilaisissa kirkkaissa väreissä. Molemmissa puolissa on kiiltoa.


Läpinäkyvä akryylimuovi

Läpinäkyvä ja puoliläpinäkyvä akryyli, molemmissa puolissa on kiiltoa.


Peiliakryylimuovi

Läpinäkyvä akryyli, jossa on kääntöpuolella kestävä, värjätty ja heijastava kalvo. Kääntöpuoli on harmaa. Kaiverrus ja kirjoitus on tehty kääntöpuolelta. Painatus on tehty pinnalle.


Kimalteleva akryylimuovi

Näiden arkkien paksuus saattaa vaihdella +/- 1mm:lla. 


Matta akryylimuovi

Englantilainen yritys Perspex tuottaa Frost-akryylia. Molemmissa puolissa on sileä mattapinta. Tämä tuote on täydellinen, jos haluat laadukkaan lopputuloksen, ja sormenjäljet eivät näy samalla tavalla kuin tavallisessa kiiltävässä akryylissa saattaa näkyä. Kaikki värit paitsi musta ovat puoliläpiväkyviä.


Erikoisakryylimuovi

Erityinen lajitelma akryyleja, jotka sopivat erityisen hyvin visuaalisille esineille, ja luo upean efektin.


Muita materiaaleja

 

Valikoima materiaaleista, joita käytämme päivittäin, mutta joita emme itse varastoi, ovat asiakkaiden itse toimitettava. Jos olette kiinnostuneita laserleikkauksesta tai kaiverruksesta johonkin materiaaliin, jota ei ole listattu sivuillamme, laitathan meille sähköpostia niin katsotaan, voimmeko työstää sitä.


Varastoimme nyt nimenomaan CNC:lle tarkoitetun laajan valikoiman materiaaleja korkeimman laadun tuottamiseksi.

Maksimimitoilla 2500x1600mm ja 40mm syvälle tehtävä CNC-leikkaus on mahtava ratkaisu sekä sisä-, että ulkopuolisiin viitastoihin, printattuihin näyttelyihin, grafiikkaan, taideteoksiin, huonekaluihin ja muuhun.

CNC-leikkaus on mahtava ratkaisu sekä sisä-, että ulkotilojen kyltteihin, POS-materiaaleihin, grafiikkaan, taideteoksiin, huonekaluihin ja muuhun. Maksimimittamme ovat 2500x1600mm ja paksuus 40mm.