Varastostamme löytyy laaja valikoima materiaaleja jotka ovat täydellisiä laserleikkaamiseen, kaiverrukseen ja tulostamiseen.

Jokainen alla oleva näyte on laserleikkattu ja merkitty seuraavilla vaihtoehdoilla: engraving (kaiverrus), scribing (kirjoitus), black print (musta muste), colour print (värillinen muste) ja colour print on a white layer (värillinen muste valkoisella pohjalla). Tämä antaa tarkan kuvauksen siitä miltä lopputulos tulee näyttämään jokaisella materiaalilla. 


Suomalaista koivuvaneria

Käytössämme on parasta suomalaista koivuvaneria tarjolla! Tiedämme tämän olevan totta koska se tuotettu meille mittatilauksena jota siinä olisi korkealaatuinen pinta laserleikkaamiseen ja väritulostukseen.

Molemmat pinnat ovat AB laatuisia vanereita (korkein mahdollinen laatu) ja molemmissa on erikoinen liimaviiva joka antaa sileän, puhtaan ja vaalean reunan joka myös taatusti pysyy sellaisena kosketuksen jälkeen. Käsittelemme myös jokaisen arkin ennen kuin leikkaamme ja tulostamme sen jota siinä olisi tosi sileä pinta. Ei halkeamia, ei laikkuja, ei värjäytymisiä, ei sirpaleita! 

Usein laserleikkaus yritykset käyttävät LitePly tai laservaneria joka on tehty paksummasta ja huonomman laatuisesta viilusta.

Käyttämämme vaneria on PEFC ja FSC sertifioitu ja ympäristöystävällinen. Valmistettu Suomessa. 

 


Akryylimuovi

Läpinäkymätön akryyli erilaisissa kirkkaissa väreissä. Molemmissa puolissa on kiiltoa.


Läpinäkyvä Akryylimuovi

Läpinäkyvä ja puoliläpinäkyvä akryyli, molemmissa puolissa on kiiltoa.


Peili Akryylimuovi

Läpinäkyvä akryyli jossa on kääntöpuolella kestävä värjätty heijastava kalvo. Kääntöpuoli on harmaan värinen. Kaiverrus ja kirjoitus on tehty kääntöpuolelta. Tulostus on tehty pinnalle. 


Kimalteleva Akryylimuovi

Näiden arkkien paksuus saattaa vaihdella +/- 1mm:lla. 


Huurre Akryylimuovi

Englantilainen yritys Perspex tuottaa Frost akryyliä. Molemmissa puolissa on sileä mattapinta. Tämä tuote on täydellinen jos haluat laadukkaan lopputuloksen, ja sormenjäljet eivät näy samalla tavalla kuin standardissa kiiltävässä akryylissa saattaa näkyä. Kaikki värit paitsi musta ovat puoliläpiväkyviä.


Erikoisakryylimuovi

Erikoinen akryyli lajitelma joka sopii erityisen hyvin visuaaliselle esineille ja luo upean efektin.


Muita materiaaleja

 

Valikoima materiaaleista joita käytämme päivittäin mutta joita emme itse varastoi, eli tulevat asiakkaiden itsensä toimitettaviksi. Jos olette kiinnostuneita laserleikata tai kaiverta johonkin materiaaliin joka ei ole listattu sivuillamme, laitathan meille sähköpostia niin kerromme onnistuuko. 


Varastoimme nyt nimenomaan CNC:lle tarkoitetun laajan valikoiman materiaaleja korkeimman laadun tuottamiseksi.

Maksimimitoilla 2500x1600mm ja 40mm syvä CNC leikkaus on mahtava ratkaisu sekä sisä-, että ulkopuolisiin viitastoihin, printattuihin näyttelyihin, grafiikkaan, taideteoksiin, huonekaluihin ja muuhun.